Mijn naam is Yvonne de Kruijf.

Na ruim 30 jaar ervaring in de detailhandel is het moment daar om mijn schat aan ervaring en opleidingen te delen en mijn enthousiasme over te brengen.

De valkuilen, de tips & tops, en hoe je dagelijks met hernieuwde energie de dag kunt beginnen om een mooi resultaat te boeken.

Zelf ben ik begonnen als verkoopster in de detailhandel en ben daarna doorgegroeid naar filiaalmanager in het middensegment. Ik heb leiding gegeven aan meerdere teams en geef regelmatig verkooptrainingen.

In 2008 ben ik afgestudeerd als stresscounseller met een specialisatie in depressie. Ik heb de SHO registeropleiding PSBK-CIPION afgerond en ben geregistreerd bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling. (ABvC) Ik begeleid mensen, door mijn intuïtieve vermogen kunnen problemen snel benoemd worden en kan er gezocht worden naar een passende oplossing. In sommige gevallen kan EMDR een oplossing bieden, met deze resultaatgerichte werkwijze kon ik in het verleden al vaak de helpende hand bieden.

Mijn lange ervaring als filiaalmanager en de aanvullende cursussen die ik heb gevolgd pas ik toe in het bedrijfsleven. Met gerichte coaching en verkooptrainingen kunnen verbeterde resultaten behaald worden.

Lid AbvC, lidummer 118224
Yvonne de Kruijf